Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 634
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 61
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 508
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 502
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 634
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 61
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 508
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 502
Składniki
1. kotlety rozbić, doprawić solą i pieprzem, odstawić do lodówki, 2. ogórki, paprykę, cebulę i pora drobno posiekać, dodać majonez i musztardę, doprawić solą i pieprzem, 3. na kotlety położyć plastry wędliny, na wędlinę rozsmarować farsz warzywny, zwinąć roladki, spiąć wykałaczką, obsmażyć na rumiano, 4. roladki przełożyć do garnka, podlać gorącą wodą lub bulionem, dodać sos sojowy i jarzynkę, dusić do miękkości, jak mięso będzie prawie miękkie, sos zaprawić mąką, jeszcze chwilę wszystko pogotować, smacznego