Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Roladki z serowym kapturkiem"
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 222
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 519
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 222
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 519
Składniki
Umyj i pokrój na kawałki cebulę oraz pomidory. Mięso umyj i osusz, dopraw solą i pieprzem. Smaż z cebulą na patelni, po 3 minuty z każdej strony.
Weź bagietkę i pokrój na kromki. Posmaruj 4 niewielkie naczynia żaroodporne olejem i przełóż do nich mięso z cebulą i pomidory.
Ser camembert potnij w okrągłe plastry i połóż na wierzchu każdej formy.
Piecz w piekarniku rozgrzanym do temperatury 175 st. C. przez około 10 minut.
Czas przygotowania: 30 minut 511 kcal/100 gŹródło: Tele Tydzień