Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
latwe w przygotowaniu i pyszne
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 687
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 675
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1491
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4840
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 687
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 675
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1491
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4840
Składniki
Filety oczyścić osuszyć przekroić na pół poprzecznie lekko każdy kawałek rozbić oprószyć solą i pieprzem zostawić na około pół godziny w chłodnym miejscu
Następnie na każdym kawałku rozsmarować pesto , ziarno dyni ,położyć osączone pomidory i kilka paseczków sera.Całość zawinąć zasznurować tak postąpić z resztą kawałków mięsa.Ułożyć w naczyniu żaroodpornym polać olejem z pomidorów piec w temperaturze 200 C 40 minut. Podawać wg uznania z różnymi dodatkami