Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste roladki z nadzieniem z brokuł.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 269
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 42
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 78
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 87
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 269
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 42
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 78
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 87
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Brokuł dzielimy na różyczki i gotujemy w osolonej wodzie.
4. Cebulę obieramy, kroimy drobno i prużymy na rozgrzanym oleju, studzimy, przekładamy do naczynia.
5. Dodajemy drobno pokrojony brokuł.
6. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach, przekładamy do cebuli.
7. Dodajemy majonez.
8. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
9. Wszystko razem mieszamy.
10. Gotowy farsz nakładamy na każdy kawałek mięsa.
11. Zawijamy.
12. Obtaczamy w mące.
13. Zanurzamy w roztrzepanym jajku.
14. Panierujemy w bułce tartej.
15. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
16. Kotlety gotowe. 17. Smacznego.