Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre połączenie smaków. Prosto i smacznie!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
Mięso kroimy na cztery plastry i rozbijamy. Następnie potrzepujemy przyprawami. Paprykę oczyszczamy i kroimy w cienkie paski. Na każdy kawałek mięsa kładziemy dwa kawałki papryki i zwijamy w rulon. Mięso układamy w naczyniu żaroodpornym i smażymy do 45 minut w niewielkiej ilości oleju. Bulion drobiowy zagotowujemy mieszamy w nim serek i przyprawiamy do smaku. Usmażone roladki polewamy powstałym sosem.