Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Roladki z mięsa mielonego z szynką i serem"
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 121
Polecam.
Odsłon: 225
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 121
Polecam.
Odsłon: 225
Składniki
Przepis przysłała Grażyna Długosz z Siemianowic Śl.
Mielone mięso wyrób z 2 łyżkami bułki tartej, startą cebulą, jajkiem. Przypraw solą, pieprzem i posiekanym czosnkiem.
Podziel mięso na 6 części. Uformuj podłużne placki. Na każdym ułóż po plasterku szynki i sera. Zlep brzegi. Roladki obtocz w bułce tartej. Usmaż na oleju.
<strong>Czas przygotowania 55 min, ilość porcji 6, cena za porcję 1,90 zł</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie