Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nietypowe,doskonale na komunie,chrzty,swieta i niecodzienne okazje.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1748
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 117
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1748
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 117
Składniki
papryke, cebule,pietruszke drobno siekamy
do miesa dodajemy jajko, bulkę tarta, przyprawe do mielonego,papryke,cebule i pietruszke.
wyrabiamy mieso tak jak na kotlety mielone.
skorki myjemy i kroimy na prostokaty.rozkladamy na desce,formujemy kiełbaski z miesa i owijamy je skorka.
ukladamy na natluszczonej blasze i pieczemy na rumiany kolor.
podajemy z ryzem lub ziemniakami, Smacznego !!!