Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie roladki przygotowałam ostatnio dla mojej rodziny i nie spodziewałam się że będą takie rewelacyjne. To bardzo fajny pomysł na szybki i prosty obiad. Podałam je z talarkami z ziemniaków i surówką z kapusty pekińskiej.
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 365
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 103
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 106
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 58
Polecam.
Odsłon: 73
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 365
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 103
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 106
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 58
Polecam.
Odsłon: 73
Składniki
Ciasto rozłóż i podziel na 2 części. Cukinię pokrój w plastry i ułóż na cieście francuskim. Filet rozbij na cienkie płaty i przypraw. Ułóż na cukinii. Na samym początku ułóż paski papryki. Zwiń ciasto francuskie a następnie nacinaj kółka ok. 1.5 cm. Nabij na wykałaczki i piecz w piekarniki ok. 25 minut. piekarnik wcześniej nagrzałam na 220 stopni. Obejrzyj film video jak takie roladki zrobić.