Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Roladki z kurczaka z kabaczkiem"
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1754
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 252
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 119
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1754
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 252
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 119
Składniki
Piersi pokrój w plastry, delikatnie rozbij. Przypraw solą, pieprzem i przyprawą do kurczaka. Kabaczka obierz, pokrój w małą kostkę, oprósz solą, pieprzem, skrop sokiem z cytryny, wymieszaj.
Na patelni rozgrzej masło, duś kabaczka kilka minut. Faszeruj nim mięso, zwijaj, układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Piecz 20 minut w temperaturze 180°C owinięte w folię aluminiową. Potem rozwiń i piecz jeszcze 15 minut. Dekoruj tymiankiem.Źródło: Dobry Tydzień