Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Roladki z kurczaka z dyniowym farszem"
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 103
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 127
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 103
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 127
Składniki
Zeszklij cebulę, dodaj pokrojony miąższ dyni, oprósz solą i pieprzem. Duś na małym ogniu kilka minut. Schłodzoną dynię wymieszaj z serem i natką pietruszki. W mięsie natnij kieszeń i włóż w nią farsz, przypraw.
Piecz w nagrzanym piekarniku przez 20 minut w temperaturze 100° C. Przed podaniem pokrój.Źródło: Na żywo