Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki z karkówki z salami i papryką polecam
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 173
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 201
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 173
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 201
Składniki
Karkówkę kroimy w plastry, rozbijamy. Każdy plaster smarujemy ketchupem, kładziemy plaster salami pepperoni i kawałek konserwowej papryki. Zwijamy. Obtaczamy w mące, następnie w jajku i bułce tartej. Smażymy w każdej strony na złoto. Wykładamy do naczynia żaroodpornego i pieczemy 30 minut w 180 stopniach. Podajemy z dowolnymi dodatkami. Smacznego ;)