Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne rolady z indyka nadziane biala kielbasa z dodatkiem smazonej cebulki i musztardy sarepskiej. Super !
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 380
Proste ciasto na kwaśnej, gęstej śmietanie i oleju z rabarbarem. Zaczyna się...
Odsłon: 14758
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 360
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 380
Proste ciasto na kwaśnej, gęstej śmietanie i oleju z rabarbarem. Zaczyna się...
Odsłon: 14758
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 360
Składniki
Mieso dokladnie myjemy, osuszamy i marynujemy w zaprawie z przyprawy warzywnej solonej, pieprzu oraz wycisnietego czosnku z dodatkiem odrobiny oliwy i lyzki soku z cytryny. Pozostawiamy w lodowce na 2 godziny. Mieso z surowych bialych kielbasek obieramy ze skorki, ajemy do miski, dodajemy przesmazona na masle drobno pokrojona cebulke z dodatkiem przyprawy warzywnej i pieprzu, dodajemy lyzke musztardy sarepskiej i rozgniatamy oraz mieszay widelcem. Rolady rozkladamy, smarujemy przygotowanym farszem, zwijamy. W srednim garnku teflonowym rozgrzewamy maslo, obsmazamy roladki, podlewamy woda (do polowy wysokosci roladek) i dusimy do miekkosci pod przykryciem na srednim ogniu. Smacznego!!