Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 679
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16779
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 107
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 679
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16779
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 107
Składniki
Na każdym rozbitym kawałku mięsa połóż po plasterku szynki i sera. Dodaj pokrojone owoce i zwiń. Roladki przewiąż sznurkiem. Przyrumień je na patelni na rozgrzanym maśle, stale obracając. Następnie zalej je połową wywaru i duś przez 15 minut.
Miękkie rolady wyjmij, zdejmij sznurek i odstaw. Wywar wygotuj, aby został sam tłuszcz, wsyp mąkę i stale mieszając, podsmaż. Wlej resztę wywaru i gotuj przez 15 minut często mieszając, żeby sos się nie przypalił. Następnie dodaj sól i pieprz.
Wlej śmietanę i wrzuć pokrojone w kostkę resztki awokado i brzoskwini. Roladki rozłóż na talerze, posyp płatkami migdałowymi i podawaj z sosem.Źródło: Na żywo