Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne roladki rozpływające się w ustach :)
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 307
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 172
Polecam.
Odsłon: 278
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 90
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 307
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 172
Polecam.
Odsłon: 278
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 90
Składniki
Filet rozbić przyprawić i posmarować musztardą. Cebulkę pokroić w piórka i przesmażyć z sosem sojowym. Następnie położyć na filet cebulkę,ogórek i zwinąć oraz spiąć wykałaczką. Przesmażyć na złoty kolor i przełożyć do garnka . Podlać troszkę wodą,dodać sos sojowy. Prużyć do miękkości. Na koniec dodać koncentrat,keczup i kilka kropel tabasco. Smacznego :)