Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak wszystkiego co najlepsze.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 66
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 66
Składniki
Piersi rozkroj na pol,tak aby bylo ich 4,rozbij tak aby sie nie porozrywaly,dopraw i odstaw w chlodne miejsce.
Grzyby,cebule i resztki odkrojone z piersi kurczaka,wszysto oprucz grzybow drobno pokroic i podsmazyc na patelni dosmaczyc,wystudzic.
Tak przygotowany farsz nakladac na kurczaka posypujac serem tartym,formowac roladki,obtaczac w mace jajku i bulce, smazyc na patelni ze wszystkich stron na zloty kolor.