Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny mój eksperyment w kuchni. Te roladki są niebywale smaczne.
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Urozmaici kola...
Odsłon: 70
Danie jednogarnkowe, lekkie, szybkie i smaczne
Odsłon: 10432
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 1351
Ta pyszna sałatka to świetny pomysł na wykorzystanie wcześniej ugotowanego ry...
Odsłon: 144
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 115
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Urozmaici kola...
Odsłon: 70
Danie jednogarnkowe, lekkie, szybkie i smaczne
Odsłon: 10432
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 1351
Ta pyszna sałatka to świetny pomysł na wykorzystanie wcześniej ugotowanego ry...
Odsłon: 144
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 115
Składniki
Wykonanie: Cebulę, paprykę, cukinię, pieczarki oczyścić pokroić w drobną kostkę (cukinię pokroić razem ze skórką). Na patelni rozgrzać tłuszcz, wsypać warzywa, doprawić do smaku solą, pieprzem i papryką mieloną i usmażyć do miękkości, następnie ostudzić. Kotlety opłukać, dokładnie osuszyć, posypać solą i pieprzem, rozbić tłuczkiem. Na każdy rozbity kotlet ułożyć po plasterku sera i odpowiednią ilość farszu warzywnego, posypać szczypiorkiem, zwinąć w roladkę i spiąć wykałaczkami. Podsmażyć z każdej strony na rozgrzanym oleju na złoty kolor, po czym wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 – 200 stopni i piec około 40 minut, polewać co jakiś czas powstałym sosem. SMACZNEGO!