Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wymyślony w pięć minut. Roladki są super.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35943
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 156
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 269
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 322
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35943
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 156
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 269
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 322
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć, posypać solą, pieprzem, papryką mieloną do smaku i rozbić cienko tłuczkiem. Groszek ugotować al. dente z dodatkiem vegety i odcedzić. Następnie zmiksować z serkiem topionym. Smarować przygotowaną pastą rozbite kotlety i zwijać w roladki, jeżeli zachodzi potrzeba to spiąć wykałaczkami. Smażyć na rozgrzanym oleju z każdej strony na złoty kolor.