Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne , kruche i szybkie do zrobienia. Fajne na obiad ,ale też na rodzinną kolację.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 171
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 120
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1052
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 511
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 41
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 171
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 120
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1052
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 511
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 41
Składniki
Filet kroję jak na kotlety i rozklepuję. Pieczarki kroje drobno i podsmażam razem z posiekaną cebulą.Solę i pieprzę.
Ser kroję w kostki. Na rozklepane kotlety smaruję musztardę , układam ser i podsmażone pieczarki.
Zawijam jak na zrazy z zewnątrz dając plaster boczku . Spinam wykałaczką.
Układam w żaroodpornym naczyniu i piekę ok. 30 minut w tem. 180 stopni.Po upieczeniu wyciągam wykałaczki.