Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Roladki schbowe"
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 66
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 44
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 59
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 84
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 66
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 44
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 59
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 84
Składniki
Schab pokrój w plastry i rozbij. Oprósz solą i pieprzem. Pieczarki oczyść i włóż na 2 minuty do wrzątku.
Odcedź i pokrój. Dwa jajka ugotuj na twardo. Masę pieczarkową podduś na maśle. Dodaj 2 łyżki bułki tartej i posiekaną natkę. Wymieszaj. Dopraw solą i pieprzem.
Plastry schabu posmaruj farszem. Zwiń w roladki. Panieruj w mące, rozkłóconym jajku i bułce tartej. Smaż na oleju na złoty kolor.Źródło: Na żywo