Roladki schabowe z serem i szynką

Roladki schabowe z serem i szynką
> 1-2 os.
> 15 min
średnie
przystępne
avatar Autor: Tosca
Łatwe i szybkie danie.

Składniki

Przygotowanie

  1. Kotlety cienko rozklepać, posolić, popieprzyć. Na środku układać ser, a na nim szynkę (wędzona nadaje fajnego aromatu, ale jak ktoś nie lubi, może być gotowana), ciasno zwinąć i spąć wykałaczkami. Smażyć na złoto.

  2. Bez obaw jeśli ser trochę wypłynie. Podczas smażenia i tak wytwarza się fajny sos, który warto zagęścić odrobiną śmietany. Smacznego!

Komentarze do przepisu (2)

MILUSIA12 13 czerwca 2009
DOBRY POMYSŁ
Ania21K 18 czerwca 2009
dziś taki właśnie zjemy obiadek, dzięki!!!!!
Składniki
Składniki