Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli szukasz czegoś prostego, smacznego i zaskakującego na obiad to ten przepis jest właśnie dla Ciebie:) koniecznie wypróbuj
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3169
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 2813
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 34
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3169
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 2813
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 34
Składniki
Schab rozbijamy na cienkie kotlety, doprawiamy z dwóch stron solą oraz pieprzem. Paprykę kroimy na cienkie paseczki. Do każdego kotleta wkładamy kilka paseczków papryki oraz ze 2 łyżeczki natki pietruszki. Każdego kotleta zwijamy w roladę dosyć ciasno, nie trzeba spinać ich wykałaczkami. Gotowe rolady obtaczamy w jajku oraz bułce tartej i smażymy na średnim ogniu z dwóch stron na złoty kolor. Takie rolady sprawdzą się na obiad, święta lub różnego rodzaju imprezy. Smacznego!!