Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowite mięsne roladki,które podaję na obiad np. z puree ziemniaczanym
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 94
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 46
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 135
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 94
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 46
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 135
Składniki
1. Kotlety umyć,osuszyć i cienko rozbić, oprószyć z obu stron solą i pieprzem. 2. Warzywa oczyścić.Cebulę posiekać zeszklić na maśle. 3. Cukinię,marchewkę,pietruszkę i paprykę oczyścić,paprykę pokroić w małe kawałki a pozostałe warzywa zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Dodać do cebuli i lekko poddusić. Doprawić do smaku przyprawami. 4. Na plastry schabu położyć po plasterku sera i po porcji farszu, zwijać w roladki i spiąć wykałaczką.Na patelni rozgrzać olej, smażyć na nim roladki przez ok. 5 minut z wszystkich stron. 5. Przełożyć do garnka,podlać bulionem,dodać pozostały farsz. Dusić na niewielkim ogniu, aż roladki będą miękkie.