Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i delikatne roladki z serem i ogórkiem kiszonym
Kotlety są miękkie, puszyste w środku i chrupiące z wierzchu -bardzo delikatn...
Odsłon: 67
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 148
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 587
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 198
Polecam.
Odsłon: 932
Kotlety są miękkie, puszyste w środku i chrupiące z wierzchu -bardzo delikatn...
Odsłon: 67
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 148
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 587
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 198
Polecam.
Odsłon: 932
Składniki
Schab pokroić w plastry Rozbić dość cienko Położyć plaster sera na schab i ogórka kiszonego (ćwiertkę lub połówkę) Zwinąć w roladki i spiąć wykałaczkami lub obwiązać nitką Opruszyć czerwoną słodką papryką Podsmażyć na patelni ze wszystkich stron W garnku zagotować wodę dodać liśc laurowy, ziele angielskie, pieprz ziarnisty Wrzucić podsmażone roladki Gotować na wolnym ogniu ok 40 minut Sos zagęścić mąką pszenną Pogotować jeszcze 10 minut Dodać soli do smaku I Gotowe !