Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Roladki mielone z parówką"
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 406
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 877
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 120
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5160
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 406
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 877
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 120
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5160
Składniki
Mięso mielone wyrób z jajkiem, bułką tartą, przypraw do smaku solą i pieprzem. Masę podziel na 6 części.
Parówki obierz z osłonek, każdą przekrój na pół. Oblep mięsną masą, owiń dwoma plasterkami boczku.
Olej rozgrzej na patelni, włóż roladki, usmaż na małym ogniu po kilka minut z każdej strony.
Czas przygotowania: 30 min
Ilość porcji: 6
Cena za porcję: 1,70 złŹródło: Chwila dla Ciebie