Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczaka można podawać na wiele sposobów, zachęcam do wypróbowania mojego. Danie robi się bardzo szybko a smakuje pysznie.
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 90
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 199
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7988
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 90
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 199
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7988
Składniki
Pierś z kurczaka rozkrawamy jak na kotlety, a następnie rozbijamy na cienkie plastry. Mięso delikatnie solimy i przyprawiamy świeżo zmielonym kolorowym pieprzem. Na płaty mięsa nakładamy pokrojone w paseczki suszone pomidory i fetę. Zawijamy w roladki i smażymy na złoty kolor na oliwie z oliwek. Ja użyłam zalewy z suszonych pomidorów, aby uzyskać większy aromat. Całość podajemy z ulubioną sałatką lub ziemniakami.