Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiace roladki z rozpływającym się serem.
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 103
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 127
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 103
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 127
Składniki
Pierś kroję jak na kotlety,rozbijam i doprawiam.Natkę pietruszki kroję niezbyt drobno.Mozzarellę kroję w paski.Na rozklepane i doprawione kotlety sypię natkę na to rozkładam plastry sera.Resztę natki posypuję na ser i rozkładam mozzarelle.
Zwijam, moczę w roztrzepanym jajku i obtaczam w płatkach.Smażę bardzo wolno,aby płatki się nie przypalały , a ser dobrze rozpuścił.