Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne danie, zjadane z apetytem.
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 16
Polecam.
Odsłon: 519
...ale pyszny.
Odsłon: 554
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 33
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 52
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 16
Polecam.
Odsłon: 519
...ale pyszny.
Odsłon: 554
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 33
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 52
Składniki
Mięso pokroić na cienkie płaty. Delikatnie rozbić przez folię by nie uszkodzić włókien. Oprószyć przyprawami i odstawić do lodówki na godzinę. Na rozgrzanym maśle podsmażyć drobno pokrojone pieczarki z cebulką. Doprawić. Odparować nadmiar płynu.Dodać starty, żółty ser . Przestudzić. Na każdym płacie mięsa położyć farsz, ciasno zwijać. Można spiąć wykałaczkami. Panierować w jajku i drobno zmielonej bułce. Smażyć na niezbyt silnym ogniu z obu stron. Podałam z ziemniakami I fasolką szparagową.