Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Roladki drobiowe z grzybami"
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 20
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 69
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 64
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 232
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8949
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 20
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 69
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 64
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 232
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8949
Składniki
Grzyby umyj, oczyść, pokrój. Podsmaż na rozgrzanym oleju razem z posiekaną cebulą i przypraw solą z pieprzem.
Pierś kurczaka umyj, osusz, rozbij. Oprósz solą, rozłóż posiekaną natkę pietruszki, na to farsz grzybowy i odsączone z zalewy pomidory. Zwiń mięso w rulony i zepnij wykałaczkami.
Przygotowane roladki obtocz w mące i podsmaż z obu stron na rozgrzanym oleju.
Następnie przełóż wraz z olejem, na którym się smażyły, do naczynia żaroodpornego i zapiecz w piekarniku rozgrzanym do 180°C.Źródło: Kurier TV