Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczna alternatywa dla schabu ze śliwką
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 574
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1828
Polecam.
Odsłon: 5643
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 574
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1828
Polecam.
Odsłon: 5643
Składniki
Filety lekko rozbijamy, kroimy na paski i obtaczamy w ziołach, chilli i przyprawach.
Odsączone brzoskwinie rozgniatamy widelcem i wsypujemy kilka szczypt pieprzu cayenne.
Brzoskwiniami smarujemy paski filetów i zwijamy je w roladki, spinamy wykałaczkami.
Układamy w naczyniu żaroodpornym i polewamy odrobiną oliwy z oliwek, zapiekamy w piekarniku.