Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki z fileta z kurczaka nadziewane serem i grzybami zapiekane, proste i smaczne danie,
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 352
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 15
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 77
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 352
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 15
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 77
Składniki
Mięso pokroić na 4 porcje i rozbić tłuczkiem (przez folię) na cienkie plastry. Posypać solą, pieprzem i ziołami. Cebulę drobno posiekać, zeszklić na oleju, dodać drobno pokrojone grzyby i smażyć często mieszając aż sok odparuje i grzyby będą lekko przysmażone, dodać sól i pieprz do smaku. Na każdym kawałku mięsa położyć plaster sera,usmażone grzyby i zwinąć roladkę. Ułożyć roladki w naczyniu żaroodpornym i wstawić do piekarnika, piec 20 minut w 180 stopniach C. Podawać z ziemniakami lub frytkami i surówką.