Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Roladki bakłażanowe z mięsem"
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27494
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 175
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 201
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1249
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27494
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 175
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 201
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1249
Składniki
Bakłażana umyj, pokrój w plastry wzdłuż, posól, odstaw na 30 minut. Osusz, posmaruj oliwą, układaj na patelni grillowej, smaż 5 minut z każdej strony. Odstaw do wystygnięcia.
Usmaż cebulę, mięso, czosnek. Dodaj ketchup, koncentrat, przyprawy. Nakładaj farsz, zwijaj roladki, spinaj wykałaczką. Zapiekaj 10 minut w 190°C. Podawaj z mieszanką sałat.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień