Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i niecodzienne roladki
Szybkie i proste babeczki bez miksera które przygotowujesz w kilka minut.
Odsłon: 207
Pyszna babka na oleju która zawsze się udaje.
Odsłon: 2223
Kluski śląskie przeważnie robię z dziurką, a to dla tego aby6 w dziurce zatrz...
Odsłon: 208
Szybkie i proste babeczki bez miksera które przygotowujesz w kilka minut.
Odsłon: 207
Pyszna babka na oleju która zawsze się udaje.
Odsłon: 2223
Kluski śląskie przeważnie robię z dziurką, a to dla tego aby6 w dziurce zatrz...
Odsłon: 208
Składniki
Karkówkę pokroić na kotlety i rozbić. Każdy liść kapusty pak choi przekroić na pół. Por (białą część) przekroić na 4 części. Karkówkę wysmarować musztardą, ułożyć kawałek pora i pak choi. Zwinąć w roladkę i zabezpieczyć wykałaczką. Doprawić z wierzchu solą i pieprzem.
Wstawić do rozgrzanego do 180 stopni piekarnika i piec ok 20-30 minut.
Smacznego