Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jest pyszna można zrobić dodatkowo sos grzybowy polecam
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 138
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 138
Składniki
Na patelni połączyć : boczek, cebulę oraz szpinak. Doprawić solą i pieprzem i dokładnie wymieszać.
Rozbić piersi z kurczaka, tworząc z nich jedną całość i również doprawić solą i pieprzem. Na środku rozbitego mięsa ułożyć plastry szynki i żółtego sera. Na środku umieścić wcześniej przygotowaną mieszankę z patelni. Zwinąć w roladę.
Podzielić roladę na pół, następnie otoczyć w mące, jajkach i bułce tartej. Wstawić do piekarnika na 40 minut (temp. 180 stopni) smacznego