Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna rolada zamiast tradycyjnego smażonego mielonego.
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 22
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 76
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 527
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 1049
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 66
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 22
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 76
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 527
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 1049
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 66
Składniki
Wykonanie: Mięso wymieszać z jajkami, bułką tartą, zmiażdżonym czosnkiem, przyprawami, Następnie dobrze wyrobić masę, tak aby była jednolita. Prostokąt papieru do pieczenia smarujemy olejem, wykładamy mięso i spłaszczamy w prostokąt. Pieczarki pokroić w plasterki i lekko podsmażyć z dodatkiem soli i pieprzu i ostudzić. Mięso dobrze posypać posiekaną pietruszką, wyłożyć pieczarki i pokrojony w plastry ser. Zwinąć w zgrabną roladę, obwinąć dokładnie tym samym papierem, ułożyć w formie keksowej. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 170 stopni i piec przez godzinę.