Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Rolada cielęca"
Polecam.
Odsłon: 1040
Polecam.
Odsłon: 203
Doskonałe kotlety mielone z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowiednio delikat...
Odsłon: 7
Niezwykle zdrowy i dodający energii koktajl z młodymi burakami, jabłkiem i pi...
Odsłon: 14
Polecam.
Odsłon: 1040
Polecam.
Odsłon: 203
Doskonałe kotlety mielone z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowiednio delikat...
Odsłon: 7
Niezwykle zdrowy i dodający energii koktajl z młodymi burakami, jabłkiem i pi...
Odsłon: 14
Składniki
Mięso umyj, osusz, natnij wzdłuż przez środek, po czym natrzyj je przyprawami.
Obraną marchew pokrój w kostkę, podsmaż na maśle. Dodaj rozmrożony groszek. Mieszając warzywa, wbij jajko, dosyp sól oraz pieprz i usmaż jajecznicę.
Przestudzonym farszem napełnij naciętą kieszeń w cielęcinie. W kilku miejscach zepnij wykałaczkami.
Umieść roladę w brytfance, polej ją olejem i wstaw do piekarnika rozgrzanego do 180°C. Piecz godzinę.
Gotowe danie pokrój w plastry. Serwuj na obiad.
Czas przygotowania: 100 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 330. Stopień trudności: trudne.Źródło: Telemax