Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rizotto jest na prawdę pyszne i bardzo sycące:)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 290
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 290
Składniki
Ryż ugotować 10min. Osobno podsmażyć pokrojoną w kostkę cebulę,dodać pokrojoną paprykę i dalej podsmażać.Mięso i kiełbasę smażyć osobno potem zmielić. Ryż oraz cebulkę usmażoną ,mięso i wędlinę wymieszać i doprawić do smaku solą , pieprzem i wegetą ,jak lubimy magii też można dodać. Formę wysmarowanąa i posypaną bułką tartą wyłożyć masą,na wierzch położyć plasterki pomidorów.
Posypać serem startym na grubych oczkach i dać do nagrzanego piekarnika do 180st. Zapiec do roztopienia sera.
Smacznego życzę!