Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa odmiana od zwykłego obiadu lub kolacji. Proste danie jednogarnkowe.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 716
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 79
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 716
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 79
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Na patelni podsmażyć boczek, za chwilę dodać kiełbaskę, dzięki temu nie trzeba używać dodatkowego tłuszczu do smażenia.
Dodać do tego pokrojone warzywa i dusić aż będą miękkie. W międzyczasie ugotować ryż.
Do garnka przełożyć ryż i warzywa z mięskiem.
Dodać pomidory lub koncentrat
Przyprawić do smaku
Wszystko dobrze wymieszać