Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne racuchy,fajne danie dla dzieci jak i dorosłych:)
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 37
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 62
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 33
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 104
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 37
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 62
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 33
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 104
Składniki
Ubić jajka.Przesiać razem 3 łyżki cukru,proszek do pieczenia i mąkę.Dodać jajka,roztarte banany,dokładnie wymieszać.
Rozgrzać olej,wykładać ciasto łyżką na olej ,smażyć,aż racuszki się przyrumienią.Zmieszać 3 łyżki cukru z cynamonem,posypać nim gotowe racuszki.