Racuchy z dyni

Racuchy z dyni
> 3-4 os.
> 15 min
średnie
przystępne
avatar Autor: mari
pycha

Składniki

Przygotowanie

  1. Dynię zetrzec na tarce o grubych oczkach. Dodac pozostałe składniki. Wymieszac. Ciasto smażyc na rumiano. Można podawac z bitą śmietaną, dżemem lub cukrem pudrem.

Komentarze do przepisu (2)

baskabb 20 listopada 2010
pycha:) dodalam tylko troche wiecej cukru, ale to kwestia upodobania:) polecam
sereberko80 02 października 2011
przyłączam się do zachwytów :-) smakują tak samo pysznie na ciepło, jak na zimno. równiez dodałam trochę... Czytaj całość »
przyłączam się do zachwytów :-) smakują tak samo pysznie na ciepło, jak na zimno. równiez dodałam trochę więcej cukru. polecam :-)
Składniki
Składniki