Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miska, Mikser, Łyżka, łyżeczka, miarka
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 15
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 13
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 15
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 13
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Składniki
Do miski daj wszystkie składniki. Następnie zmiksuj je.
rozgrzej olej na patelni. Następnie nalewaj ciasto na patelnię małymi porcjami. piecz aż się zarumienią. Jak się zarumienią ciągnij na talerz z ręcznikiem papierowym do odsączenia.