Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 178
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 178
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Składniki
cebule, papryke i piersi kroimy i podsmazamy
dorzucamy pieczarki i doprawiamy
gotowy farsz odsaczamy z nadmiaru wody i tluczu i studzimy
do przestudzonego farszu dodajemy mozzarele- mieszamy
wszystko wrzucamy na ciasto francuski zawijamy
konce radze spoic widelcem wtedy jest pewnosc ze sie serek nie wytopi
z gory smarujemy roztrzepanym jajkiem i jaktos lubi posypujemy oregano
pieczemy w 200 stopniach 15 minut