Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli chcemy przygotować coś na szybko, to w 30 minut danie będzie gotowe.
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 514
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 264
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 514
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 264
Składniki
Tortillę posmarowałem oliwą i sosem pomidorowym. Złożyłem po dwie. Na patelni rozgrzałem oliwę , na której przesmażyłem plasterki chorizo z posiekanym czosnkiem oraz cebulą pokrojoną w piórka. Na tortillę rozłożyłem farsz i pokrojone w plasterki awokado, posypałem obficie tartym serem. Nakryłem drugą podwójną tortillą. Smażyłem na grillowej patelni tak, aby się przyrumieniły, a ser w środku rozpuścił i wszystko skleił. Pokroiłem na 6 części. Można podać z gęstą śmietaną i plasterkami awokado.