Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyka Hamburgerów, kotlet ma być duży. Wystarczy jeszcze włączyć ulubioną ścieżkę dźwiękową z filmu Pulp Fiction.
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 118
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 33
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 190
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 118
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 33
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 190
Składniki
Mięso dobrze wyrobiłam, aż zbije się w jedną masę. Do jagnięciny trzeba dodać czosnek i tymianek. Uformowałam kotlety mają być duże po 125 dag, do dużych bułek. Usmażyłam je na patelni grillowej, mogą być usmażone na zwykłej. Miałam jeszcze ciepłe i chrupiące bułki, przekroiłam je wysmarowałam mieszanina majonezu musztardy i keczupu. Na dolna polówkę położyłam liść sałaty i kotlet, a na górną plastry pomidora, krążki cebuli i plastry pikli- u mnie cukinia marynowana w plastrach. Podałam z sałatką z kiszonej i białej kapusty. Smacznego :)