Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pyzy z fasolą - jasiem"
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5506
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 374
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 76
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5506
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 374
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 76
Składniki
Ziemniaki ugotuj w osolonej wodzie, odlej i utłucz. Dodaj do nich mąkę ziemniaczaną, pszenną, jajko i sól. Wszystkie dokładnie zagnieć.
Namoczoną i ugotowaną fasolę zmiksuj w blenderze.
Cebulę pokrój w drobną kostkę, po czym zeszklij na rozgrzanym oleju. Dołóż do niej zmiksowaną fasolę, wymieszaj i dopraw.
Z ciasta uformuj kule, ich środek wypełnij farszem i dokładnie je zlep. Wrzuć pyzy na osolony wrzątek. Gotuj kilka minut.
Danie podawaj okraszone drugą usmażoną cebulką.Źródło: Kurier TV