Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś fajnie sprawdzi się na niedzielny obiad. Polecam!
Piekarnik, blaszka do pieczenia
Zdrowe, smaczne, syte i szybkie śniadanie bez którego nie zaczyna się dnia. J...
Odsłon: 67
tym razem grillowany był kurczak, udko było pyszne, zdecydowanie lepsze niż t...
Odsłon: 35
Polecam.
Odsłon: 360
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3631
Zdrowe, smaczne, syte i szybkie śniadanie bez którego nie zaczyna się dnia. J...
Odsłon: 67
tym razem grillowany był kurczak, udko było pyszne, zdecydowanie lepsze niż t...
Odsłon: 35
Polecam.
Odsłon: 360
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3631
Składniki
Przed pieczeniem łososia namaczamy w wodzie z cytryną (10 - 15 minut). Po wyciągnięciu i wysuszeniu ryby, kroimy ją na paski (2 cm) układamy na blaszkę.
Następnie papryki, pomidory i czosnek kroimy w paski i wykładamy na rybę. Doprawiamy solą i pieprzem.
Tak gotową rybę wkładamy do piekarnika na 180 stopnie na 12 minut z termoobiegiem, ale jeżeli piekarnik jest mocny trzeba zmniejszyć czas pieczenia, aby ryba nie była za słucha. Smacznego!!!