Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, szybkie danie, a jak smakuje...hmmm;-)
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Składniki
Udziki umyś, osuszyć, a następnie posypać papryka, solą i pieprzem.
Dżem pomieszać razem z musztardą, do w miarę jednolitej konsystencji.
Tak przygotowaną mieszanka natrzeć udziki.
Natarte udziki piec w piekarniku w temp. 180"C
Smacznego;-)