Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pyszne grzanki z ananasem"
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 105
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 134
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 105
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 134
Składniki
Mięso skropić sokiem z cytryny, oprószyć pieprzem, zgrillować, pokroić w plasterki.
Bułki przekroić wzdłuż, posmarować keczupem, rozłożyć krążki cebuli, kawałki mięsa, oprószyć solą, obłożyć kawałkami ananasa, posypać utartą mozzarellą.
Grzanki rozłożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, zapiekać 10 minut w temp. ok. 190°C. Posypać kiełkami i natką pietruszki.Źródło: Twoje Imperium