Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNA PIECZEŃ, ALTERNATYWA DO WIELU MIĘS NIE TYLKO SCHABU
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 2208
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 144
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 147
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 2208
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 144
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 147
Składniki
MIĘSO UMYĆ I NACIĄĆ NA KRATKĘ PRZEŁOŻYĆ DO NACZYNIA ŻAROODPORNEGO
NATRZEĆ KMINKIEM MIELONYM, MAJERANKIEM NASTĘPNIE POSMAROWAĆ MUSZTARDĄ (JA UŻYŁAM SAREPSKIEJ)
POLAĆ OLIWĄ Z OLIWEK I PEKLOWAĆ OK GODZINY LUB DŁUŻEJ
MIĘSO PIECZEMY W PIEKARNIKU NA 180 ST. CO 30 MIN OBRACAJĄC
CZAS PIECZENIA W ZALEŻNOŚCI OD MIĘSA MOJE BUŁO GOTOWE PO GODZ I 20 MIN.
MOŻNA TAK TEŻ PRZYPRAWIĆ INNE RODZAJE MIĘS JA OSTATNIO MIAŁAM KARCZEK I TEŻ BYŁ PYSZNY PODAJE Z MŁODYMI ZIEMNIACZKAMI I BURAKAMI Z CHRZANEM