Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na marynatę do karkówki gdzie będzie nam potrzebny karczek wieprzowy którego zanurzę w mieszaninie przypraw i ziół.
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 159
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1109
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 159
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1109
Składniki
Marynata może być użyta zarówno do smażenia, pieczenia jak i grilla DOKŁADNE PROPORCJE SKŁADNIKÓW MARYNATY znajdziecie w samym filmie jak i jego opisie. 1.Wymieszać wszystkie podane składniki w misce 2. Dodać mięso i obtoczyć całe 3. Przykryć folią i włożyć do lodówki na całą noc 4. Wyjąć na drugi dzień i usmażyć/ upiec/ zgrillować