Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 141
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 273
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 113
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3336
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 141
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 273
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 113
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3336
Składniki
► Warzywa i buraczki z liśćmi, obrać, pokroić w kostkę, zalać wodą, dodać vegetę i gotować do miękkości / gotować około 20 minut /. Jajka ugotować na twardo. ► Zrobić zasmażkę z mąki i masła i dodać do zupy, dokładnie mieszając, zagotowć / odstawić /. ► Domieszać śmietanę, odrobinę octu i włożyć połówki na twardo ugotowanych jajek. Na sam końiec dodać świeżo posiekaną natkę pietruszki z koperkiem. Jak poczeba / doprawić przyprawami /